Till minne av Uffe

Älskade Uffe, saknaden är så stor!

Det känns så sorgligt att behöva göra en sida för det här ändamålet. Men eftersom många människor inte längre läser dagstidningar så han vi valt att lägga information om begravningen på egen hemsida och länka till den. 


Begravningen ägde rum i Tegelsmora Kyrka fredag 25 februari. En solig dag men samtidigt så fruktansvärt tung. Själva begravningen var fin och minnesstunden likaså. Han var omgiven av så många fina människor och det var fint att ha dessa på samma plats samtidigt. Men nu efteråt så var hela dagen för mig som en dimma som jag inte riktigt fattar att jag tog mig igenom. 


Jag vill säga tack till er som ville dela den här dagen med mig och Uffes familj. Sen vill jag också tacka alla er som funnits för både mig och Uffe den här fruktansvärda och helt overkliga tiden som var de senaste månaderna. Jag vet inte hur jag skulle ha klarat av ens stå upprätt utan erat stöd och eran kärlek. Alla telefonsamtal, mail, SMS och andra meddelanden har lyft mig och inte en sekund har jag känt mig ensam.


Tack till alla er som skänkt pengar till Cancerfonden för att hedra Uffes minne!

Trots att Uffe drog sig undan nästan alla sina vänner under sjukdomstiden så visste han ändå hur många som höll av honom. Han orkade helt enkelt inte.

Tack till mina närmaste för all hjälp med allt det praktiska kring begravningen! Det är helt ovärderligt och jag kan inte ens att beskriva med ord hur glad jag är över att ha er som vänner!